A megtakarítás és spórolás egyáltalán nem újkeletű tényező, főként olyan időszakban, amikor nagyobb a kilátástalanság és zűrzavar, mint valaha. A megszokott világunkba betörtek a kételyek, amelyek azonnali reagálást igényelnek. A fűtés probléma a végletekig képes befolyásolni egy család életét, megrövidítve a pénztárcát, borongóssá téve a kedvet.

Azonban egy profi és minőségi klímarendszer képes az ellenkezőjére is, ugyanis ez az eszköz, már nemcsak egy kényelmi megoldás a mindennapokra, hanem befektetés a garantált spórolásba.
Fűtés klímával a piaci áraktól függetlenül

A klímás fűtés egy valós és élhető alternatívája a gázkazános fűtésnek. Elég csak a jogi részét megérteni és máris rájövünk, hogy pénzügyi szempontból is előnyösebb helyzetbe kerülhetünk. A hazánkban hatályban lévő “a villamos energia egyetemes szolgáltatás árképzéséről” szóló NFM rendelet szerint H-tarifa a 3,4-es SCOP feletti klímaberendezésre igényelhető az áramszolgáltatónál. Ezt egy külön villanyóra méri, és az erre kötött hőszivattyús berendezések fűtési időszakban a továbbiakban is a rezsicsökkentett ár alatt, 36 Ft / kWh áron vételezhetőek. Ami a legjobb hír, hogy itt nincs felső korlát! Tehát minden olyan család, amelynek az energiaszükséglete meghaladja a hatósági áron vásárolható mennyiséget is, mosolyogva használhatja tovább az eszközt, megtakarítva több ezer forintot!

Mindezt érdemes megfontolni, ugyanis a termék bekerülési ára, néhány éven belül meg is térül, nem beszélve a pluszról, ami ezután csak pozitív előjelű lesz!

Most szeretnénk bemutatni a Gree légkondicionáló márkát, amely a tökéletes megoldást kínálja a téli időszakban való fűtésre. A hőszivattyús berendezések között kizárólag fűtésre optimalizált berendezések találhatóak. A modellek kompresszor-karterfűtés és a kültéri csepptálca fűtésen felül Dual Stage kompresszorral vannak ellátva. A Gree gyár saját fejlesztésű, innovatív Dual Stage kompresszor technológiájának köszönhetően a működési tartomány tovább növekszik -30°C-ig, így a legszélsőségesebb időjárási viszonyokban is helytáll. A névleges teljesítményüket legalább -15°C-ig képesek megtartani 100%-ban, míg az általános kompresszorral szerelt berendezések többsége ilyen hidegben már csak a névleges teljesítményük kb. 60-70%-át tudja leadni. A termékcsoport maximális SCOP értéke 5,1, vagyis átlagosan 1kWh villamosenergiát több mint 5-szörösen hasznosít.

Természetesen a termékpaletta széles választékot kínál, minden igényt kielégítve, legyen szó akár csak átmeneti fűtésről, vagy hosszú távú hőmérséklet szabályozásról. Nincsenek üresjáratok, így a kérdés tényleg az, hogy mi a cél a klímával.

GREE COMFORT X

A Comfort X nagyobb terek hűtését és fűtését is magabiztosan végzi, a beépített kompresszor karter és csepptálca fűtés és a 3D légterelés miatt. Ahogy a Gree I Feel funkciójának köszönhetően a Comfort X készülékhez nem kell vezetékes távirányító, hiszen a termosztát a vezeték nélküli távirányítóba van építve.

Jellemzői:

  • egyedi formaterv
  • kulturált megjelenés
  • megbízható működés

   

GREE AMBER

A minimalista design, egyenes vonalvezetés és a letisztult fehér szín a modern otthonok ideális kiegészítője. Az Amber modell 3D légterelővel biztosítja, hogy a hő minden egyes sarokba eljuthasson. Egészen -25°C-ig kiválóan alkalmas a berendezés a fűtésre. A Gree UV-C technológiája fertőtleníti az elpárologtató felületét, valamint sterilizálja a beszívott levegőt a különféle vírusoktól és baktériumoktól, folyamatosan biztosítva a friss és tiszta levegő áramlását. Kültéri egysége téliesített, rendelkezik karter-, és csepptálca fűtéssel. A vezeték nélküli távirányítóba épített termosztát technológiája a Gree I Feel funkcióban érvényesül. Ahogy, a Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, programozhatjuk, időzíthetjük kedvünk szerint.

Jellemzői:

  • minimalista dizájn
  • letisztult megjelenés
  • megbízható működés

Ha, spórolva szeretnél meleget varázsolni az otthonodba, választ a Gree légkondicionáló család számodra ideális eszközét!

Kérdésed van? Segítünk!