A Daikin több mint 90 éve foglalkozik kiváló minőségű légkondicionáló rendszerek fejlesztésével és gyártásával, melyek a hűtési és fűtési megoldások optimális kombinációját nyújtják.
Ismerd meg a Daikin márkát

A Daikin klímák rendkívül kedveltek - energiafogyasztásuk kitűnő, emellett ár- érték arányuk is kiemelkedő. 
Számos modell választható különböző design variációkban. A márka arról is gondoskodik, hogy kereskedelmi, lakossági, szállodai, irodai és szabadidős tevékenységet kínáló intézményi felhasználásra is kínáljon megoldást.

A környezettudatosság kiemelkedően fontos a Daikin számára ezért megújuló energiaforrásokat alkalmaz. Amellett, hogy hűtik és fűtik a szobát, a szennyező anyagokat és a pollent is kiszűrik ezzel friss levegőt biztosítanak. 

A klímák 4 színben érhetőek el: fehér, ezüst, matt fekete, és fekete akác. Kezelésük rendkívül egyszerű és kényelmes, hiszen a Daikin saját applikációjának köszönhetően, okostelefonról is tudjuk vezérelni őket. A Multi-split megoldásnak köszönhetően legfeljebb 5 beltéri egység csatlakoztatható 1 multi kültéri egységhez. Minden egység külön - külön és egymástól függetlenül működik.

És, hogy miért is lehet jó választás egy Daikin klíma?

Ahhoz, hogy a legmelegebb napokon is tudjunk koncentrálni vagy egyszerűen csak pihenni, elengedhetetlen a jó klíma. A Daikin megadja mindazt amire szükségünk van. Csendes működésének köszönhetően észre sem vesszük, hogy be van kapcsolva. Mindemellett a márka kiemelt figyelmet fordított a bolygónk védelmére is, így a kedvező ár-érték arány mellett egy igazán környezetbarát klímát kapunk rengeteg extrával ellátva.