Klímavásárlás a környezettudatosság jegyében? Még szép! Az LG megálmodott egy légkondicionálót, amely letisztult dizájnt kapott, rendkívül modern technológiával van felszerelve és bolygónk védelméért mindent tőle telhetőt megtesz.
Ismerd meg a stílusos ARTCOOL Mirror légkondicionálót UVnano™ technológiával

UVnano™ technológia

Fertőtlenítési technika, amely ultraibolya fény segítségével néhány perc alatt elpusztítja a káros baktériumok 99,99%-át és szagtalanítja a levegőt. Nemcsak a klímánál alkalmazható az UVnano™, hanem a mindennapi használatban lévő eszközöknél is, mint például a fülhallgatónál. Tudtad, hogy 2700x több baktérium van a fülhallgatón, mint egy konyhai vágódeszkán?

Allergiaszűrő

Évről évre egyre többen tapasztalják meg az allergia elviselhetetlen tüneteit, ami még otthonunkban is kínozhat minket. Az ARTCOOL Mirror légkondicionáló allergia szűrővel van felszerelve, amely eltávolítja a levegőből az allergiát okozó részecskéket. Így otthonunk garantáltan allergiamentes övezetté válik.

Dupla inverter előnyei

  • Az LG DUAL Inverter Compressor™-nak köszönhetően 40%-kal gyorsabban hűti le a levegőt, inverter nélküli társaival szemben. Valljuk be a nyári kánikula során ez nem elhanyagolandó tényező.

  • Akár 70%-kal nagyobb energiamegtakarítást eredményezhet, miközben környezetünket is védjük.

  • Gyors és nagy teljesítményű hűtésre és fűtésre egyaránt képes, így az év minden napján kellemes hőmérsékletet varázsolhatunk otthonunkba.

+ A kompresszorra 10 éves garancia vonatkozik.

Automatikus belső tisztítás

Automatikusan elindul egy szárító folyamat, amint nedvességet érzékel a készülék. Így nem kell aggódnunk emiatt sem! 

Intelligens vezérlés

Bármikor, bárhonnan irányíthatod a légkondicionálót az LG ThinQ™ alkalmazás segítségével. Így nincs semmi probléma, ha elfelejtetted lekapcsolni a készüléket vagy szeretnéd lehűteni a lakást, amire hazaérsz. 

Tekintsd meg kínálatunkban ezt a páratlan úttörő légkondicionálót!
Kérdés esetén keress minket bátran!