A pandémia miatt növekedett az igény az egyre hatásosabb légtisztítási technológiák fejlesztésére, így a Gree légkondicionálók anyavállalata, a Gree Electric Appliances Inc. 2021-ben adaptálta a bizonyítottan 99%-os vírus-, baktérium-, és gombaölő tulajdonságokkal bíró fejlesztést; 2022-től pedig megkezdte ennek beépítését a berendezéseibe.
Lássuk mit tud a Gree UV-C technológia, a Gree+ applikáció és EWPE Smart újonnan elérhető üzemállapot és hibakód olvasó eszköze

Gree UV-C technológia

  • Az UV-C kis hullámhosszú vagy germicid sugárzás, ami az egyik legerősebb sterilizáló, fertőtlenítő, baktériumölő fény. A Gree UV-C technológiája fertőtleníti az elpárologtató felületét, valamint sterilizálja a beszívott levegőt a különféle vírusoktól és baktériumoktól, folyamatosan biztosítva a friss és tiszta levegő áramlását.
  • A teljesen új csatlakozási eljárásnak köszönhetően, egyszerűen bluetooth kapcsolattal csatlakoztatható.

Gree+ applikáció

  • A megfelelő funkcionalitás jegyében a felület átlátható és könnyen kezelhető, vagyis teljes mértékben megfelel a mai kor követelményeinek. A program képes megjeleníteni olyan értékes információkat, mint az aktuális szobahőmérséklet, pillanatnyi áramfogyasztás, vagy az esetlegesen felmerülő hibakódok. 
  • A Google Home és Amazon Alexa okosotthon megoldások használatához szükséges korszerű chipek fejlesztése folyamatosan zajlik, így a legtöbb modell már most is tartalmazza a funkciót, és hamarosan az összes modell alkalmas lesz az említett programokhoz történő párosításra.
  • Ezeken felül hamarosan letölthetővé válik a GREE+ applikáció 2.0 legújabb verziója, ami egy jövőbe mutató megjelenést és további funkciók elérését teszi majd lehetővé.

Gree szervíz eszköz - GT2A3Ac

  • A fenti számsor egy profi szervíz eszközt rejt magában ami a lakossági klímák üzemállapotát és hibakódjait képes kiolvasni.
  • Az eszköz által néhány gombnyomás után nyomon követhetők a klíma működése közben kiolvasható adatok.
  • Segítségével olyan értékes információkat kaphatunk, melyek nem olvashatók ki másképp, például a kompresszor frekvencia, az expanziós szelep állása, vagy a termisztorok által mért hőmérsékleti értékek.
  • Amennyiben a légkondicionáló berendezés üzemében hiba áll fent, a készülék segítségével ez kiolvasható, majd megállapítva a probléma eredetét, időt megspórolva lehet elkezdeni a hiba elhárítását.
  •  A tesztert egyszerűen, egy áramtalanítás mellett a beltéri vagy kültéri egység sorkapcsára kell bekötni és ezután a 3 menüpont közül (-üzemállapot, -beltéri egység tesztelése, -kültéri egység tesztelése) a számunkra megfelelőt kiválasztva pár másodperc múlva láthatók a lekért adatok.

 

Válaszd a Gree Amber berendezéseket és próbáld ki a legújabb fejlesztéseket!