A tél maradványai lassan szedik a sátorfájukat átadva a stafétát az enyhébb, naposabb tavaszi jellemzőknek. Ez az évszak a legkedvezőbb a légkondicionáló berendezések beszerzésére, ugyanis ekkor még a kereslet alacsonyabb, mint a nyári csúcsidőszakban. Az emberek még nem feltétlenül érzik a szükségét a klíma használatának, mégis tanácsos ilyenkor gondoskodni a megfelelő eszközről, mivel a szolgáltatók többsége is rugalmasabban tudja a telepítést vállalni! Az idejében vásárolt és felszerelt légkondicionáló könnyen tesztelhető, kiismerhető, így biztosítva a tökéletesen megszokott működést a nyári napokra.
Okos rendszer kényelemre szabva:  Bemutatkozik a Gree Smart R inverteres split klíma

A kényelmet nem is szolgálhatja jobban semmi, mint egy új okos funkcióval ellátott klíma. A Gree vállalat egy óriási kínai készülékgyártó cég, mely hazai képviselettel is rendelkezik. Ez a cég ismét rácáfolt a múltbeli berögzült negatív kohézióra, miszerint a kínai termékek nem tartósak. A modern technológia magáért beszél, így képviselve az elvárt nyugati színvonalat. A gyártó idei ígéretes újdonsága a Gree Smart R típusú eszköz, amely az innovációk megtestesítője.

 

Az energiahatékonyság érdekében számos új fejlesztéssel és funkcióval rendelkezik, amik alább olvashatóak:

  • Intelligens tanulás funkció.

Az AI, vagyis mesterséges intelligencia itt is pozitív tulajdonságokkal rukkolt elő. A rendszer ugyanis tanulás útján megismeri és megjegyzi a felhasználói szokásokat, figyelembe véve az egyéb külső tényezőket. A légkondicionáló a legoptimálisabb működési profilt alkalmazza, melynek köszönhetően minimum 10% energiát takarít meg, de hosszú távon elérheti a 20% energia megtakarítását is.

  • Csendes működés.

A termékpaletta egyik legcsendesebb modellje. Kültéri üzemmódban a légkondicionáló 40 dB hangnyomásszinten képes üzemelni, ráadásul beltéri üzemmód esetén a 19 dB is elérhető.

  • Páratartalom kijelző.

Egy légkondicionáló esetében fontos a párátlanítás, nos a Gree Smart R ezen a téren sem hoz magára szégyent, mivel valós idejű páratartalom kijelzéssel rendelkezik.

  • Wi-Fi, bluetooth kapcsolat, applikáció.

Kényelmi szempontból szinte már elvárás, mégis nem minden konkurens termék rendelkezik hasonló konfigurációkkal.

  • Cold plasma szűrő és az UV-C technológia.

Fő az egészség, éppen ezért a berendezés egyidejűleg egy úgynevezett Cold plasma szűrővel és UV-C technológiával dolgozik. Így az automatikus fertőtlenítés teljesen megoldottá válik.

  • Hangjelző berendezés, fényérzékelős kijelző.

Nincsen több zavaró tényező! A jelzések hangereje és fényjátéka is módosítható, személyre szabható, ahogy alkalmazkodó is egyben.

  • Gyorshűtés lehetőség.

Ha rapid hűvösre van szükség, a gyorshűtés funkció páratlan teljesítménnyel garantálja a kívánt klíma elérését.

Összefoglalva elmondható, hogy az új Gree termék jellemzői nem csak üres marketing frázisok. Felhasználóbarát kialakítása a kényelem egy magasabb fokát eredményezi. A csendes működés és az érzékszervekre ható jelzések vezérlése csak egy kis szelete a pozitív lehetőségek tárházának.

Ha nem várnál tovább, és bebiztosítanád a melegebb napok otthoni klímáját, keresd a Gree termékcsalád légkondicionálóit!

www.grandeklima.hu/kapcsolat

Forrás:Gree Smart R