Vége a nyárnak, és ezzel együtt a kellemes meleg időjárásnak is. Óramű pontossággal kopogtatott be az ősz. Mindamellett, hogy egy csodálatos évszak, és a természeti szépségeivel együtt szeretjük, van vele egy aprócska probléma. Bizony, ezek a hideg reggelek és esték, mely okozhat némi fejtörést a fűtés szempontjából. Még elcsíphetünk egy-egy kellemes napsütéses napot, azonban az esti-reggeli hűvös órák pont elegendőek, hogy lehűtsék az otthonunkat.
Otthon melege klímával ősszel is

Sokaknak van szerencséje, akik egyedi fűtéssel rendelkeznek, de ha ez számunkra nem megoldás, akkor nem csak a hőség ellen lesz a klímaberendezésünk az egyik legjobb barátunk. 

Használjuk bátran fűtésre is a klímát! 

Alapvetően szinte minden klímaberendezésen található fűtés-funkció, azonban a hagyományos készülékek csak átmeneti időszakban szolgálhatnak megoldásként egy-egy helyiség felmelegítésére, nem ajánlott a teljes fűtési szezonban használni őket. 

A mai modern berendezésekkel viszont költséghatékonyan tudjuk megoldani a fűtést optimális feltételek mellett (szigetelt falakkal, nyílászárók használatával), akár egész szezonban.

A megfelelő készülék kiválasztásával és bizonyos feltételek teljesülése mellett gond nélkül 10-15%-ot is megtakaríthatunk akár egy modern gázkazánhoz képest is, és bátran élvezhetjük otthonunk melegét az átmeneti időszakban is.

 

Kérdésed van? Segítünk, hogy számodra mely berendezés lenne a legmegfelelőbb! Keress minket bizalommal!