A Mitsubishi márkáról sokaknak először a személygépkocsik jutnak eszükbe, azonban a cégóriás már több különböző iparágban is letette a névjegyét. Nemzetközi viszonylatban a klímatechnológia területén is begyűjtötték az elismerő tekinteteket a kiváló minőségű légkondicionáló termékeiknek köszönhetően. Az innovatív szemlélet és a japán megbízhatóság kettőssége komoly előnyt jelent számukra. Hazánkban is már egyre több szolgáltató ismeri fel a Mitsubishi klímákban rejlő lehetőségeket. Logisztikailag is előnyös a japánokkal való kooperáció, ugyanis már Európában is rendelkeznek egy jól működő és évtizedek óta fennálló gyárral Skóciában.
Válaszd a japán megbízhatóságot - bemutatjuk a Mitsubishi légkondicionáló termékcsaládot

Mint minden hasonló komoly gyártónál, itt is széles termékpalettával találkozhatunk. Az oldalfali beltéri egységektől kezdve, az állmennyezeti kazettás egységeken át, a kültéri egységekig minden megtalálható. 

Elsőként a Mitsubishi egyik kiemelkedő és leggyakoribb klíma berendezését hoztuk el nektek, ami az M-es termékkategória húzó eszköze. Az MSZ-LN névre keresztelt légkondicionáló a Mitsubishi Split klíma rendszercsalád csúcsa. Stílusa számos előrelátó jegyet hordoz magán, így nem csoda ha egyből elfog minket a prémium érzés. A termék kialakítása ötvözi az energiahatékonyságot és a letisztultságot. A a dizájnnál amit még fontos megjegyezni, hogy több és élénkebb színben is rendelhető. Egyik nagy kedvenc a rubinvörös árnyalat, ami talán már ismerős lehet a gépjárműipar termékeiről. De a marketing elnevezéseknél maradva találkozhatunk ónixfekete és gyöngyfehér színű légkondikkal is, melyek mindegyike az egyediség szimbolikáját hangsúlyozza. 

A Mitsubishi klíma függőleges légtereléssel nagyobb alapterületű helyiséget is képes ellátni légkondicionált levegővel. A kiszámíthatóságot erősíti, hogy napokra, így akár az egész hétre is beidőzíthető egyedi kapcsolási pontokkal, hogy milyen hőmérsékletet biztosítson. A ki és be kapcsolása is automatizálható.

Szolgáltatások széles skálája:
⦁    Kettős, osztott lapátos technológia.
⦁    Beépített Wi-Fi.
⦁    Kettős védőbevonat.
⦁    i-See-Szenzoros érzékelő. 
⦁    Csendes működés.
⦁    Plasma Quad Plus szűrőrendszer.
⦁    Hyper Heating. 

Összefoglalva elmondható, hogy a  Mitsubishi klíma tartós, könnyen szerelhető, felhasználóbarát kialakítással rendelkezik, és szinte hangtalanul végzi a feladatát. Letisztult de mégis elegáns, egyedi külsővel rendelkezik, amely könnyen feldob bármilyen belső teret. 
Technikai szempontokat is figyelembe véve, a japán inverteres klíma egy igazi okoseszköz, ugyanis ha közeledik a hőmérsékleti érték a beállított hőfokhoz, a kompresszor visszaveszi a teljesítményét, így jelentős mértékű energiát tudunk vele megtakarítani. Ráadásul a spórolásban is nagy segítségünkre lehet, mivel a fűtési szezonban is jóval kevesebb energia felvétellel működik, mint a társai. 

A japán biztonságot választanád? Keress minket! 
www.grandeklima.hu/kapcsolat
 

Forrás:Mklima